Snehové reťaze PEWAG Austro SV 38830

Pewag | Zvláštne vozidlá | Kód: 38830
Vysokozdvižné vozíky Malotraktory
Dostupnosť
Na objednávku
Informujte sa o dostupnosti
1 388,15 € 1 735,20 €
1 156,79 € bez DPH

Náročné situácie si vyžadujú spoľahlivého partnera. Ťažké komerčné vozidlá a ich profesionálne využitie na staveniskách, pri ťažbe dreva, v záchranných akciách a v rôznorodom teréne spoliehajú na vysoký výkon a bezpečnosť, ktoré je zárukou ich bezchybného fungovania. Snehové reťaze Pewag Austro SV sú stavané práve do sťažených podmienok, preto zosilnené od základov.

Vystužená verzia modelu Pewag Austro SV disponuje robustnými a hustými okami s modernejším profilom drážky doplneným o inovatívny vlnitý profil reťaze zameraný na zvýšenú trakciu na akomkoľvek podklade. Vysoko odolný materiál TitanGrip® je garanciou vysokej odolnosti a dlhodobej životnosti aj v prípade vozidiel s vyššou hmotnosťou a situačnou záťažou.

Informácie o Pewag Austro SV

Zosilnená verzia s novým vlnitým profilom. Reťaz pre ťažké úžitkové vozidlá a vysokozdvižné vozíky. Pewag Austro SV (super zosilnené) sú správnou voľbou pre profesionálov s použitím na stavbách, pre odťahovú službu a ťažké úžitkové vozidlá. Modely s menším rozmerom sú vhodné pre VZV, štvorkolky a malé traktory.

Táto populárna stopová reťaz je v závislosti na veľkosti reťaze k dispozícii o hrúbke materiálu 4,5 / 5,6 / 7 alebo 8,2 mm z ocele TitanGrip®. Zvarené krúžky spájajú reťazovú sieť s bočnou reťazou, vďaka čomu je garantovaná dlhá životnosť a vysoká odolnosť.

Posledná inovácia inžinierov z Pewagu - reťazové články s vlnitým profilom - zlepšujú trakciu reťaze Pewag Austro Super Zosilnené a umožňujú dlhšiu životnosť reťaze.

Rozdiel medzi týmto modelom a modelom Pewag Cervino je v hrúbke materiálu. Napríklad Cervino CL 97 R má štvorcový článok o sile 7 mm, Austro A 97 SV má článok o sile 8,2 mm. Preto Pewag Austro SV je reťaz obzvlášť vhodná pre ťažké úžitkové vozidlá, navyše garantuje dobrý záber na zmäknutom povrchu.

Certifikáty a technológie
A Test TitanGrip STAR WAVE


Pužitie na náprave
Vysokozdvižné vozíky-predná náprava Malotraktory-predná alebo zadná náprava


Snehové reťaze sú určené pre rozmery pneumatík:

Model AUSTRO
Materiál TitanGrip
Ochrana ráfiku nie
Obmedzený prestor v podblatníku nie
Typ doťahovania Manuálne
Trieda kvality Prémiová/vyžšia
Veľkosť 38830
Balenie obsahuje pár (2 ks)
Sila materiálu 8,20
STAR WAVE áno
Hmotnosť 56,60 kg
Produktové číslo 38830
EAN 9006350388301
Výrobca PEWAG
Certifikát A Test

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Rozmer Počet mj na sklade
Predajňa SAMM Automotive 38830 355/50-22.5 1

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

rýchle dodanie

Overený zákazník,

Dobrá komunikácia, poradenstvo, rýchle reakcie.

Overený zákazník,

rýchle dodanie

Overený zákazník,